Viduro Midden-Limburgs Avondloopcriterium.

Op deze site vindt U informatie over de 6 loopwedstrijden die samen het Viduro Midden-Limburgs Avondloopcriterium vormen.

Op zaterdag 13 april 2019 a.s. start in Heythuysen de eerste wedstrijd van het Viduro Midden-Limburgs Avondloopcriterium 2019. Door het wegvallen van de Knooppunt Baarlo loop bestaat het MLAC in 2019 wederom uit 6 wedstrijden: Hubo Heitse Leudalloop in Heythuysen, Rundje um ut Hundje in Horst, de Guus Wokke opticien loop in Kessel, Contour Run op Velden, de Kragten Avondloop Herten en de MediWeert Singelloop in Weert als slotstuk.

In 2019 kan het Viduro Midden Limburgs Avondloop criterium rekenen op hulp en ondersteuning van het regionale bedrijfsleven. Viduro business, marketing en communicatie gaat samen met het criterium kijken hoe e.e.a. nog beter bij de lopers aan kan sluiten en hoe het criterium de loopsport in de regio nog verder weet te stimuleren. Viduro is voor 2019 dan ook als naamgever gekoppeld aan het Midden Limburgs Avondloop criterium. Daarnaast hebben Wiertz Personeelsdiensten, Packiejan design en reclame bureau en zoals al vele jaren Het Loop Centrum uit Horst, zich achter het criterium geschaard.

Zaterdag 13 april 2019
Hubo Heitse Leudalloop

Voorinschrijving klik hier.
Zaterdag 11 mei 2019
Rundje um ut Hundje

Voorinschrijving klik hier.
Zaterdag 18 mei 2019
Guus Wokke opticienloop Panningen

Zaterdag 25 mei 2019
Contour Run op Velden

Zaterdag 22 juni 2019
Kragten Avondloop Herten

Voorinschrijving klik hier.
Vrijdag 28 juni 2019
Mediweert Singelloop